BuitenEnZo

In 2007 is BuitenEnZo ontstaan vanuit onze gezamenlijke liefde voor en interesse in mens , dier en natuur. Wij zijn gestart met het bieden van dagbesteding voor mensen vanaf 16 jaar met een hulpvraag. Wij, dat zijn Anita Heynen en Anke Winkelmolen. Wij vervullen samen alle rollen binnen het bedrijf; van directie tot begeleiding. Dit betekent korte lijnen en een vast aanspreekpunt.

 

Anita heeft een afgeronde hbo opleiding inrichtingswerk en werkervaring binnen het vluchtelingenwerk, gehandicaptenzorg en vrouwenhulpverlening. Daarnaast heeft ze zich geschoold op het gebied van NLP, kunstzinnig dynamisch coachen en persoonlijke ontwikkeling.  Recentelijk heeft ze de training brainblocks gevolgd. Ze is moeder van 3 kinderen en haar partner Marcel is eigenaar van OutdoorEnZo, gericht op arbeidsintegratie (www.outdoorenzo.nl)

 

Anke heeft een afgeronde hbo opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening. Ze is werkzaam geweest binnen de psychiatrie, met jongeren en volwassenen. Daarnaast is ze hobbymatig veel bezig met dier, tuin en natuur.  Momenteel volgt ze een opleiding tot tuintherapeut. Anke is getrouwd met Nico, een allround timmerman en samen hebben ze 3 kinderen.