Van binnen naar buiten

Werkwijze

Elk mens is anders, elke coaching ook. Mijn coaching is altijd gericht op jouw potentieel, nu en in de toekomst. Het is gericht op inzicht en bewustwording, zodat je vandaaruit de beste keuzes voor jouw toekomst kunt maken.

Globaal zijn er 3 componenten in elk coachtraject: Denken-Voelen-Doen, of zoals ik ooit tijdens mijn eerste opleiding leerde; met hoofd, hart en handen.

Hoofd:
We hebben allemaal de unieke gave om te kunnen denken. Bewustwording en inzicht in je eigen processen kunnen je op weg helpen naar jouw gewenste verandering. Je gezonde verstand optimaal inzetten om tot mooie resultaten te komen.

Hart:
In onze samenleving krijgt het hart (je gevoelens) niet altijd de aandacht die het nodig heeft en dat geeft disbalans. Aandacht voor jouw hart dus, voor gevoelens en emoties. Vandaaruit kun je kijken wat er ontstaat en wat het voor jou betekent.

Handen:
De handen staan voor het doen; aanpakken. Aanpakken van wat zich aandient, maar ook je nieuwe inzichten toepassen; gaan doen. Daarmee maak je je eigen cirkeltje rond. Als je merkt dat je ‘het’ niet aanpakt, dan is er vaak iets te leren in de samenwerking met je hoofd en je hart. Als hoofd en hart een goede samenwerking hebben, loopt het vaak als vanzelf. Een mooie check dus!

M: “Anke is een krachtige, intuitieve coach die me op een liefdevolle wijze de kracht van het gaan naar mijn gevoel
en de verbinding met mezelf heeft laten ervaren.”

P: “Door te wandelen werd het makkelijker om mijn verhaal te doen. De inzichten die het bos me boden waren verrassend!”

S: “Anke heeft mij, met haar natuurlijke en warme manier van coachen uitgedaagd om uit mijn hoofd te komen.
Dit deed ze onder andere  door elementen uit de natuur te gebruiken. De natuur bood me metaforen om abstracte zaken concreet te maken. Hierdoor heb ik letterlijk mijn pad gevonden.”